Sibel Celem

Hallo, mijn naam is Sibel Celem en ik ben de oprichter van SiSiCelem.

Na het afronden van mijn studie als modeontwerpster ben ik thuis begonnen met het ontwerpen en maken van kledingstukken. Door middel van sociale media heb ik mijn doelgroep kunnen bereiken. Na veel bestellingen en interesse in mijn werk heb ik de mogelijkheid gekregen om te werken naast een fashion designer in Amsterdam.

In 2013 ben ik hier begonnen als kleermaakster (tailleur) en binnen korte tijd mocht ik voor het eerst ook kledingstukken zelf ontwerpen.

Mijn bezigheden waren patronen tekenen, kleren maken en nieuwe collega’s begeleiden in het vak. In 2015 heb ik besloten om mijn lang gekoesterde droom van een eigen kledingzaak te realiseren. Mijn eerste stap hiervoor was het openen van deze webshop. Sisicelem is een webshopwinkel waar bijna elk kledingstuk uniek is. Mijn persoonlijke en artistieke inbreng is vaak terug te zien in de kledingstukken die ik heb ontworpen.

Ik blijf groeien en sta altijd open voor nieuwe en diverse uitdagingen. Voor de make-up Awards van 2016 heeft Bahar Yildirim mij gevraagd of ik een kledingstuk kon ontwerpen voor het model waarmee zij deelnam aan de wedstrijd. Het was een apart concept en een geweldige ervaring om betrokken te zijn bij de overwinning van de Make-up Awards 2016!

  • Brand Strategy 80%
  • Internet Marketing 60%
  • App Development 50%
  • Customer Happiness 90%