SisiCelem

SiSiCelem is opgericht in 2016

Voor een ontwerpster is het natuurlijk heel belangrijk om een goede idee te hebben, dat uniek en uitvoerbaar is, zonder de creativiteit te beperken. Talentvolle ontwerpers en leraren hebben mij tijdens het ontwikkelen van mijn ontwerpen veel beïnvloed, maar voor wat extra inspiratie heb ik in 2016 besloten om belangrijke modesteden te bezoeken.

 

Tijdens mijn bezoeken naar Londen, Istanbul, Parijs en Barcelona heb ik zeer inspirerende ontmoetingen gehad met ontwerpers die mij duidelijk maakten dat vrouwen in deze steden iets meer lef hebben wat betreft mode. Ook de wat aparte en rustige kleding stijlen waren allemaal fashionable outfits.

De taal van kleding:

De kleren maken de man (of vrouw). Wat mensen aantrekken zegt iets over hun persoonlijkheid. Wat is hun dagelijkse garderobe? Wat trekken ze aan bij een gelegenheid? Hebben ze een eigen kleedstijl of fluctueren ze met de mode? Gaan ze casual of overdressed door het leven? Wat iemand aan heeft geeft een indruk van de omgeving waar hij of zij in leeft of werkt. Zorg dus dat je aandacht aan je uiterlijk besteedt, maar probeer je wel te kleden in de stijl die bij je toekomstige werkgever en team past. Belangrijk is ook dat je je zelf prettig voelt in de kleding die je aantrekt. Hierdoor kom je zelfverzekerder over.

Er zijn op wereldniveau veel cultuurverschillen met betrekking tot kleden. In warmere landen is het bijvoorbeeld gewoonte eerder meer kleding te dragen. De westerlingen die op vakantie gaat naar die landen lopen er vaak “bloot” bij. Zo is de korte broek geen algemeen cultuurgoed.

In Europa hebben de mensen al snel de jas uit als het al een beetje warm wordt. Ook religie draagt bij aan andere kleedgewoonten. De cultuurverschillen geven soms onbegrip bij mensen die de cultuurgewoonten niet kennen. Verschillende culturen, verschillende kledingstijlen, andere smaken. Daarom mix ik graag van alles in mijn collectie. Van felle kleuren naar zachte rustige kleuren, van hippie collectie naar een zakelijke collectie.

Tijdens het ontwerpen van mijn collectie, heb ik de doelgroep zo groot mogelijk gehouden. Ik wil graag iedereen kunnen benaderen die behoefte heeft aan wat mijn collectie te bieden heeft. Mijn kledinglijn is gebaseerd op verschillende culturen waar ik kennis mee mocht maken tijdens mijn reizen. Ik heb die ervaringen gecombineerd met mijn persoonlijke creatieve inbreng.

Alle items in de webshop zijn door mij ontworpen en uitgevoerd door een grote ervaren team. De kans dat de klant iemand tegen zal komen met exact hetzelfde ontwerp, is heel klein. Elke item word in zeer beperkte aantallen gemaakt. Van elke item stellen wij maximaal 3 paar beschikbaar. Van sommige items zullen er slechts 1 op voorraad zijn.

Dit zijn exclusieve items die wel een wat hogere prijskaartje zullen hebben. Bij Sisicelem krijgt de klant ook de kans om zelf mee te denken over het ontwerp. Heb je een leuke ontwerp in gedachte die je voor een aantrekkelijke prijs wilt laten uitvoeren? Dan kan dat bij ons. Ik zal dan samen met jou een leuke outfit ontwerpen dat echt exclusief voor jou is. De klant heeft keuze uit 100 verschillende stoffen. Ook voor kleding op maat kan de klant een afspraak maken. Om de twee weken zullen er nieuwe items worden toegevoegd aan de webshop. Dit zullen regelmatig ook zeer exclusieve ontwerpen zijn. De nieuwste items zijn ook te zien op Instagram(Sisicelem)

Mijn doel:

Voor mij is het heel belangrijk dat klanten tevreden zijn met mijn ontwerpen en weer een bestelling plaatsen bij Sisicelem. Ik wil klanten kunnen helpen zoals ik zelf ook geholpen zou willen worden.

Over retourneren doen wij niet moeilijk. Zie hiervoor de algemene voorwaarden. Voor eventuele vragen, klachten of suggesties kan er gemaild worden naar info@sisicelem.nl. Je wordt altijd persoonlijk geholpen door mij.

  • Brand Strategy 80%
  • Internet Marketing 60%
  • App Development 50%
  • Customer Happiness 90%